Unul dintre cele mai populare moduri in care puteti arata cuiva ca va pasa din toata inima de ea este sa le trimiteti flori. Florile aduc intotdeauna bucurie, si produc un zambet pe fata celei care le primeste. Fie ca este vorba o ocazie de compatimire, cum ar fi o inmormantare sau una de bucurie, ca o petrecere de aniversare, aratarea caintei cu un “Imi pare rau”, sau a afectiunii cu un “Te iubesc”, florile reusesc intotdeauna sa spuna multe.

Odata cu aparitia Internetului in lumea moderna, a devenit relativ mai usor sa cumperi si sa livrezi aranjamente floral oriunde in lume. Dar asteptati, exista o problema care trebuie rezolvata.

Luati in considerare acesta situatie- ati optat pentru un serviciu de livrare de flori on-line, ati completat toate detaliile si ati facut platile necesare. Cu toate acestea, spre uimirea d-voastra, veti observa ca comanda nu se livreaza la data prevazuta. Trageti imediat concluzia ca serviciul ales este intr-adevar unul slab, intrati pe site-ul lor si scrieti un comentariu usturator.

De fiecare data cand optam pentru un serviciu de livrare de flori on-line, este obiectivul nostru principal sa avem florile alese livrate la usa noastra, fara nici o abatere. Acest lucru nu se intampla intotdeauna si este gresit din partea noastra sa invinovatim numai oamenii de livrare. Noi, in calitate de clienti, avem un rol la fel de important.

O livrare nereusita sau intarziata poate fi atribuita unui numar numeros de aspecte. Acestea pot fi erori logistice neasteptat, nu reusesc sa va gaseasca adresa, desi persoana de livrare poate fi foarte familiarizata cu localitatea dumneavoastra. Mai mult decat atat, in cazul in care comanda dumneavoastra este pentru ocazii speciale, cum ar fi Ziua Mamei sau Ziua Indragostitilor, atunci posibilitatea unei livrari intarziate creste exponential. Florarii online sunt de obicei obisnuite pentru a gestiona comenzile masive in aceasta perioada si exista pozibilitatea uitarii incarcarii comenzii d-voastra in camionul de livrare.

Cu toate acestea, noi jucam un rol crucial prin furnizarea detaliilor potrivite privind adresa de livrare. Iar apoi, sarcina o sa fie pe umerii florariei care trebuie sa faca livrarea la timp, odata cei a implinit cu succes rolul tau. Daca reusesc asta, ei vor fi rasplatiti cu increderea unui potential client.