• Respira adanc si relaxeaza-te. Apoi intra live in sesiunea privata de videochat. In primul rand, in timp ce aspectul fizic a fost subliniat in Pre-show, nu trebuie sa arati ca un super model. Cea mai importanta parte a muncii de modeling online este personalitatea ta. Oamenii vor sa stie cine esti. Nu iti fie teama sa fii tu insati.
  • Distreaza-te! Nu incepe un show gandindu-te ca vei face bani. Vei face, dar modelele care sunt in camera doar pentru bani, nu sunt nici pe departe la fel de amuzante ca acele care incearca sa se bucure de job-ul lor, te sfatuiesc cei de la studioul de videochat Angels.studio. Oamenii vor plati pentru timpul petrecut cu tine in videochat daca te vor gasi amuzanta si distractiva. Deci lasa-ti latura salbatica si amuzanta sa iasa la suprafata.
  • Foloseste sunetul. Oamenii prefer sa te auda vorbind in loc de tastat. De asemenea poti spune mult mai multe prin voce, de vreme ce poti folosi diferite tonuri si inflexiuni ce nu sunt disponibile in scris. Oamenii vor vrea sa te auda chicotind, sa iti auda soaptele sau gemetele. Asta face parte din pachetul pentru care ei vor vrea sa plateasca.
  • Fii intotdeauna prietenoasa si politicoasa! Daca cineva decide sa se comporte necivilizat in camera ta, cere-i lui sau ei in mod politicos sa inceteze. Daca el sau ea nu se opreste, nu incepe un scandal, doar da-i kick sau ban persoanei respective. Angajandu-te intr-o conversatie cu acea persoana, doar iti va distrage atentia de la cei care vor sa plateasca pentru atentia ta.
  • Accepta pe toata lumea si discuta cu toti. Membrii platitori ai siteului de videochat ar trebui sa primeasca mai multa atentie de la tine, dar vizitatorii liberi pot fi uneori transformati in membri platitori. Deci nu ignora pe nimeni.
  • Invata poreclele sau numele reale ale oamenilor care te viziteaza in mod regulat. Cu cat vor simti mai mult ca va cunoasteti, cu atat mai mult este posibil ca ei sa se intoarca si sa continue sa te ia in videochat privat. Asigura-te ca esti primitoare cu membrii noi, ei ar putea sa te ia in privat si sa devina noi membri fideli. Cu cat ai mai multi membri fideli, cu atat vei petrece mai mult timp in chat privat, castigand bani.
  • Cand cineva te intreaba daca esti singura, spune-i lui sau ei ca esti, chiar daca nu este asa. Asta lasa loc fanteziei in mintea lui sau a ei ca intr-o zi voi doi veti putea fi implicati intr-o relatie. Desigur ca niciodata nu se va intampla, dar fantezia poate tine persoana aproape ca membru platitor fidel.
  • Fii atenta la cersetori! Vei intalni oameni care te vor implora sa faci ceva in free chat. De obicei implica aratarea unei parti din corpul tau sau sa faci ceva. Uneori ei chiar promit sa te ia in videochat privat, dar de obicei ei nu se tin de cuvant. Este dragut sa fii atenta cu membrii, dar pe masura ce castigi mai multa experienta, iti vei da seama care dintre cereri sunt bune de urmat si care dintre ele trebuie sa mai astepte pana cand cineva plateste.
  • Nu-ti fie teama sa folosesti jucariile si recuzita pe care le ai pregatite! Si lasa-i pe cei din camera ta sa stie ce anume ai la indemana. Asta va conduce la mai multe video chaturi private.
  • Profita de orice moment si cat mai des pentru a te ridica in picioare. Danseaza putin, tine-ti sangele in miscare si entuziasmul treaz. Daca doar stai acolo aratand plictisita, iti va fi mult mai greu sa fii platita pentru videochaturi private.