Cum sa-ti alegi cel mai bun avocat de divort

Procesul legal de divorț este un proces dificil. S-ar putea să se transforme intr-un coșmar lung care sa va goleasca atat emoțional cat si financiar. Costul este primul lucru la care o persoană ar trebui să reflecteze atunci când se gandeste la un divorț. Divorțul nu este  ieftin. În al doilea rând, s-ar putea sa nu puteti face fata traumei emotionale. Dacă doriți să obțineți un rezultat acceptabil de divorț, este important sa gasiti avocatul de divorț potrivit.

Procesul de divorț este chinuitor, trebuie să înțelegeți procedura complexă a instanței și de a face fata  problemele de custodie a copiilor, sprijinul și impartirea bunurilor. Prin urmare, aveți nevoie sa gasiti o persoană care il poate interesa viitorul vostru. Avocatul ales ar trebui să fie o combinație de un terapeut, un prieten, și un “rechin” in materie de legalitate.

Obtine recomandari

Nu angajati un avocat doar pentru că el este disponibil atunci când ați trimis notificarea. Găsiți cel puțin trei avocați de divorț pe care ii puteti intervieva, înainte de a lua o decizie. Dacă aveți un prieten care a trecut anterior printr-un divorț, cereti unele informații cu privire la avocații lor, la modul în care s-au ocupat de caz și de nivelul de încredere a acestora.

Intalniti-va cu avocati diferiti

Întâlnindu-va cu diferiti avocati vă ajută să identificați cel care vă va ajuta cel mai mult. Fiecare avocat are avantajele si dezavantajele sale, astfel încât asigurați-vă că verificati cine credeți că este cel mai bun pentru d-voastra. În mod ideal, ati avea nevoie de cineva care are o intelegere profunda despre sistemul d-voastră de tribunal, cu experienta, cu judecători de familie în jurisdicția dumneavoastră, și cel care este dispus să va ajute să înțelegeti procesul și care negociază bine.