Femeile au o mulțime de posibilitați atunci când vin la salonul de frumusețe, în scopul de a-și face manichiura. Cu toate acestea cele mai multe ori veți fi intrebate dacă doriți unghii aplicate cu gel sau acrilice. Iată câteva lucruri de reținut despre ambele tipuri de unghii false, înainte de a lua o decizie finală.

Cum sunt aplicate unghiile acrilice?

Ele au fost una dintre principalele materii prime in industria frumuseții de ani de zile și popularitatea lor este în continuă creștere din cauza longevitații lor.

Acestea sunt aplicate folosind un tip de monomer lichid și un polimer pudra, pentru a crea un strat dur de protecție în jurul unghiile d-voastre naturale. Odată ce substanța acrilică s-a întărit, devine apoi panza perfectă pentru a aplica culoarea.

Ce tip de unghii este mai bun ?

Atât unghiile acrilice cât și unghiile cu gel vă vor intări unghiile și vă va face degetele să arate mai subțiri. Cu toate acestea, ambele au avantajele și dezavantajele lor.

Avantajele unghiilor acrilice:

  •      În cazul în care se întâmplă să se rupă, de obicei sunt relativ ușor de reparat acasa.
  •      Îndepărtarea lor este destul de simplă , atunci când este facută de către un profesionist, unghiile sunt înmuiate, mai degrabă decât scoase.
  •      Când  sunt îngrijite în mod corespunzător și atunci când sunt montate corect, unghiile acrilice pot dura foarte mult timp.
  •      Ele sunt mult mai ieftine decât unghiile cu gel.

Dezavantajele unghiilor acrilice:

  •      Acestea pot deteriora baza unghiilor, care poate deveni apoi un teren propice pentru ciuperci și bacterii.
  •      Dacă se aplica în mod incorect, unghiile acrilice pot arată mult mai puțin naturale decât unghiile cu gel.
  •      Ele nu pot fi aplicate în timpul sarcinii datorită chimicalelor și a vaporilor puternici care sunt implicați în timpul aplicării lor.