Pe masura ce ziua nuntii tale se apropie cu repeziciune, ai tone de lucruri pentru care sa iti faci griji. Ultimul lucru de care vrei sa te ingrijorezi este cum sa gestionezi machiajul din ziua nuntii. Aceasta este una din cele mai mari zile ale vietii tale, daca nu chiar cea mai mare si vei vrea ca fata ta sa arate impecabil toata ziua. Pana la urma, fata ta va aparea pentru eternitate in albumul de nunta. Alegerea machiajului pentru nunta este cruciala. Primul sfat despre cum trebuie sa te machiezi in acea zi glorioasa? N-o face. Apeleaza la ajutorul altcuiva.

Nu face tu insati acest lucru

Daca ai ajuns aici cautand sfaturi de machiaje pentru nunta, poti uita de idee. Vei avea mult prea mult de jonglat in acea zi pentru a te ocupa singura de fata, ochii, buzele si restul lucrurilor pe care le implica modul perfect de a arata pentru viitorul mire.

Este mult mai bine sa angajezi un make-up artist care stie cum sa te faca sa arati foarte bine. Apoi, este cunoscut faptul ca un make-up artist se poate ocupa de tine si de toate invitatele la petrecere, ceea ce inseamna ca sunt sanse mai mari sa va asortati. Ce priveliste va fi, cu toate in acelasi machiaj, ele in rochii identice, tu in rochia ta stralucitoare de mireasa. Nu-ti face griji despre machiaj cand zambesti in fotografii. Lasa un make-up artist de nunti sa se ocupe de acest aspect si te vei simti mult mai relaxanta si radianta.

Cauta make-up artisti

Nu alege primul nume care ti se recomanda. Vei vrea sa fii selectiva, chiar daca ai la dispozitie doar o singura zi sa gasesti pe cineva. Exista intotdeauna make-up artisti care cauta de lucru, dar nu toti au aptitudinile sau experienta necesara. Cauta un make-up artist despre care stii ca poate indeplini bine sarcina, astfel incat sa nu experimentezi (suspinand adanc) o poveste de groaza cu machiajul in ziua ta speciala.

Solicita un portofoliu

Inainte sa alegi un make-up artist, cere cateva esantioane de lucru. Daca ai nevoie sa acoperi un tatuaj, asigura-te ca artistul poate realiza acest lucru. Fii clara despre ceea ce iti doresti si cauta aceste lucruri in portofoliul artistului. Vigilenta si precautia te vor ajuta sa alegi cel mai bun make-up artist pentru nunta din zona ta.

Intreaba alte mirese

Ai prieteni sau rude care s-au casatorit recent? Dar colegi de serviciu? Intreaba la cine au apelat. Ai putea dori sa vezi albumele lor de nunta, pentru a evalua munca artistului, dar referintele din partea unei persoane apropiate sunt intotdeauna o modalitate buna de a gasi un make-up artist care sa te faca sa arati rapitor la altar.

Foloseste aceste sfaturi si vei avea cu siguranta o nunta perfecta, cu o fata perfecta.