Un inel de logodna reprezinta o investitie foarte importanta si marcheaza unul din cele mai memorabile momente din viata voastra de cuplu. Trebuie sa fii sigur ca alegi un inel care o va uimi pe iubita ta si pe care il va purta cu drag intotdeauna, iar pentru asta este posibil sa ai nevoie de ajutor si de cateva sfaturi.

  1. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti stabilesti un buget. Cei mai multi vanzatori vor incerca sa te convinga sa cumperi un inel foarte scump pentru a-ti demonstra iubirea, dar noi va spunem ca dragostea pe care o simtiti pentru persoana aleasa si valoarea inelului nu sunt direct proportionale. Gandeste-te cat iti permiti sa cheltuiesti si cu siguranta vei gasi un inel care sa ti se para potrivit. Inel de logodna
  2. Acorda atentie detaliilor. O sa trebuiasca sa iei mai multe decizii privitoare la inel. Alegi un inel din platina sau din aur, cu un model traditional sau modern, discret sau stralucitor? Cel mai bine este sa te hotarasti de acasa cu privire la aceste intrebari. Fii atent la bijuteriile pe care le poarta iubita ta si fa-ti o idee despre preferintele ei.
  3. Alege o piatra. Multi bijuteri vor incerca sa iti vanda un inel prestabilit, dar vei avea mai mult succes cu unul configurat de tine. Fii atent la pietrele pretioase pe care le au bijuteriile iubitei si ai grija sa nu ti se vanda un fals.
  4. Alege stilul. Dupa piatra, vine design-ul. Poti opta pentru un inel simplu, clasic, sau poti accesoriza cu pietre pe laterale sau alte detalii.
  5. Mergi la cumparaturi cu un prieten care te poate sfatui. Te vei simti coplesit de numeroasele optiuni care iti vor fi prezentate intr-o bijuterie, asa ca este o idee buna sa mergi cu un prieten, sau chiar cu prietena cea mai buna a iubitei tale. Astfel, te vei putea sfatui cu cineva apropiat care poate sa it idea o indrumare corecta.
  6. Gaseste un bijutier foarte bun. Cere recomandari de la cunoscuti si fa o cercetare pe internet pentru a gasi un bijuter bun. Intereseaza-te si cu privire la termenul de garantie. Nu se stie niciodata daca trebuie sa schimbi sau sa returnezi inelul.

Inarmat cu acestea sfaturi, cred ca te vei descurca mai bine in acest moment important din viata ta.