Munca intr-un studio de videochat este un job care ridica foarte multe probleme legate de confidentialitatea identitatii tale, iar modul in care le poti rezolva este cel cate iti va aduce succes pe termen lung.  Iata cateva sfaturi pe care le poti aplica pentru a te asigura ca nimeni nu iti va afla identitatea cand activezi in aceasta industrie:

Fii atenta cu informatiile pe care le oferi

Uneori este foarte usor sa te dat de gol in legatura cu orasul in care locuiesti prin mentionarea unui anumit eveniment la care vrei sa participi, sau poate un restaurant in care iti place sa iesi la cina. Clientul tau nu trebuie decat sa caute pe Google respectiva informatie si va afla unde locuiesti. Chiar si panorama de pe fereastra poate da indicii pentru o persoana care este familiara cu zona ta, este observatia celor de la Studiovideochat.net. Fii atenta ca atunci cand faci videochat sa nu ai nimic in jurul tau pe care este scris numele tau, cum ar fi un pahar de cafea de la Starbucks.

Nu accesa link-uri trimise de clienti

Orice link care este lasat in camera de chat, pe Twitter sau trimis pe adesa ta de email poate permite descarcarea unor virusi in calculatorul tau. Cu ajutorul anumitor link-uri cineva poate de asemenea afla adresa de IP si locatia ta exacta, asa ca cel mai bine este sa nu accesezi niciun link care ti se pare dubios.

Blocheaza accesul pe Twitter si/sau Instagram

In primul rand, permite accesul pe Twitter sau Instagram doar celor care iti sunt clienti fideli. In acest fel nu numai ca blochezi accesul persoanelor care locuiesc in acelasi oras sau judet, dar nici imaginile tale nu vor putea fi retrimise pe Twitter sau raspandite in alt fel. Acest lucru ajuta la protejarea ta, insa de asemenea va face destul de greu procesul de promovare pe Internet.

Foloseste un al doilea mail

Acesta este un sfat important. Nu iti folosi niciodata adresa personala de email pentru niciun site de socializare. Pastreaza o limita bine definita intre viata personala si  munca. Acest lucru va preveni de asemenea orice probleme care au putea aparea cu aplicatiile pe care le folosesti pentru videochat.

Opreste notificarile de locatie de la poze

Fii atenta ca atunci cand postezi o fotografie pe site-urile de socializare pe care esti activa ca setarea de locatie sa fie oprita, altfel oricine va avea putea afla de unde postezi.

Nu afisa nicaieri adresa ta

Pe unele site-uri iti poti face o lista de produse pe care le doresti, ca apoi clientii tau de la videochat sa le poata cumpara pentru tine. Insa, daca faci acest lucru, asigura-te ca site-ul pe care il alegi nu va arata nimanui adresa ta. Sau o alta idee ar fi sa inchiriezi o casuta postala in alt oras. Sistemul acesta iti poate ocupa foarte mult timp insa este o modalitate buna de a-ti proteja locatia si a te asigura ca nimeni nu apare la usa ta.

Trimiterea de scrisori sau cadouri clientilor

Fetele care fac tombole cu premii fizice, cum ar fi poze, trebuie sa fie constiente de faptul ca si atunci cand nu pui adresa expeditorului pe colet, tot va aparea pe acesta orasul si adresa oficiului postal de la care ai trimis. Ce poti sa faci este fie sa trimiti coletele din alt judet, fie trimiti numai premii digitale, cum ar fi poze sau filmulete.

Intalnirea in persoana

In timp ce unele fete care muncesc in acest domeniu sunt de acord cu ideea de a se intalni cu clientii fata in fata, acest lucru poate fi deosebit de riscant. Exista povesti despre fete care au fost urmarite dupa intalnire si atacate. Daca decizi sa te intalnesci cu un client fata in fata, seteaza de la bun inceput limitele, ia cu tine la intalnire o persoana apropiata sau spune cuiva unde te vei intalni cu clientul tau. Nu spun ca fiecare client cu care te vei intalni se va dovedi a fi periculos, dar o fata, mai ales una care face videochat, trebuie sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a fi in siguranta.