Botezul este momentul in care sarbatoresti venirea copilului pe  lume si probabil te-ai gandit cu mult inainte de nastere cum vrei sa il organizezi sau daca vei inchiria un restaurant botez. Petrecerea ce urmeaza ceremoniei de la biserica este importanta pentru a celebra acesta noua viata alaturi de familie si prieteni. Acesta ar trebui sa fie adecvata evenimentului pe care il onoreaza, dar in acelasi timp ar trebui sa reprezinte un moment de relaxare alaturi de cei dragi si de a te bucura de cel mic. Planificarea petrecerii si inchirierea unui local poate fi simpla daca urmezi acesti pasi simpli:

restaurant botezuri

1. Discuta cu reprezentantii bisericii: contacteaza preotul sau pe cineva din administratia bisericii pentru a programa ceremonia si a afla ce alte lucruri este necesar sa faci inainte de botez. Stabileste cu ei ora la care va avea loc botezul pentru a putea planifica petrecerea in mod corespunzator.

2. Contacteaza nasii: nasii copilului sunt esentiali in aceasta zi, asa ca vrei sa te asiguri ca acestia pot participa atat la ceremonie de la biserica, dar si la petrecere. Ai putea chiar ca le ceri ajutorul pentru planificarea petrecerii si sa ii intrebi daca doresc sa fie gazdele petrecerii. De obicei, la acesta petrecere, unul dintre nasi tine un scurt discurs in onoarea familiei si a copilului.

3. Alege un restaurant botez adecvat: o locatie in apropierea bisericii unde a avut loc ceremonia ar fi ideala, insa nu absolut necesara. Locurile traditionale in care se tin acestea sunt acasa sau la un restaurant local, iar cum majoritatea familiilor locuiesc la bloc, cel mai bine este sa alegi un restaurant pentru botez. Gandeste-te la bugetul pe care il ai la dispozitie, ora la care acesta va avea loc, si numarul de invitati. Daca ai doar cativa invitati poti inchiria o camera a unui restaurant si sa pui la dispozitia acestora un bufet suedez; daca ai multi invitati, cel mai bine este sa inchiriezi un restaurant pentru botez si sa ai meniuri pentru fiecare invitat.

4. Stabileste lista de invitati din timp: care este numarul de invitati pe care localul ales il poate gazdui? Cine trebuie sa fie neaparat la petrecere? Cati copii vor fi prezenti? Ia in considerare toate aceste lucruri atunci cand stabilesti lista de invitati si nu uita sa discuti si cu nasii. Lista de invitati te va ajuta, de asemenea, sa te decizi cu privire la un meniu adecvat pentru petrecere.

5. Planifica un eveniment potrivit si pentru copii: un botez tinde sa fi un eveniment destul de mic. Dar asta nu inseamna ca nu poate avea activitati distractive pentru copii care vor fi prezenti la pentrecere. Aranjeaza o zona, intr-un colt al restaurantului, cu jocuri, carti si jucarii de care copii se vor bucura in timp ce adultii vor discuta sau dansa.

6. Fa o multime de fotografii: asigura-te ca ceri ajutorul unui invitat sau chiar angajezi un profesionist sa faca poze in cadrul ceremoniei si petrecerii. Prietenii apropiati si familia vor fi alaturi de tine pentru a sarbatori acest eveniment fericit din viata ta si a copilului tau, si este momentul ideal pentru a face cateva fotografii de grup sau unele neplanificate. In anii ce vor urma, te vei bucura ca ai facut acesti lucru, si vei avea multe poze pentru a le arata copilului tau.

O ocazie atat de importanta in viata unei persoane cum este botezul merita o celebrare plina de bucurii. Sper ca aceasta lista te va ajuta sa  organizezi un eveniment reusit si ca vei stii care sunt pasii importanti de care trebuie sa tii cont cand inchiriezi un restaurant botez.