Alegerea locatiei de nunta poate fi indubitabil una dintre cele mai mari decizii pe care le veti face ca un cuplu, asa ca e bine sa incepeti prin a va gandi la optiunile pe care le aveti. Daca nu sunteti siguri unde sa va tineti nunta, avem cateva sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti din multitudinea de sali de nunta disponibile in orasul Dvs.

Locatia pe care o veti alege va determina numarul de invitati pe care decideti sa ii chemati, precum si tema si stilul evenimentului. Trebuie sa ii alocati o parte buna din timpul de planificare a nuntii (si din buget) pentru a va gasi locatia de vis, deoarece sunt atat de multe optiuni de luat in considerare si la care sa va ganditi. Sali de nunta

Ziua dumneavoastra, calea dumneavoastra

In primul rand si cel mai important, hotarati-va ce tip de nunta va doriti. Apoi, stabiliti un buget cu atentie mare la cat de mult va puteti permite pentru locatia dumneavoastra de vis. Ar trebui sa discutati si cu partenerul dumneavoastra daca exclusivitatea este importanta pentru dumneavoastra – daca este, atunci asta ar putea-o face si mai costisitoare.

Ati visat despre aceasta zi toata viata dumneavoastra, si nu va puteti imagina sa va casatoriti fara ca toata lumea pe care o cunoasteti sa va vada? Daca da, atunci incepeti sa cautati sali de nunta cu capacitati mari. Daca preferati o nunta mai intima intr-o nota mai subtila, inconjurati doar de prieteni apropiati si de familie, atunci poate ar trebui sa luati in considerare cateva sali de nunta mai mici pentru evenimentul dumneavoastra. data ce stiti ce vi se potriveste cel mai bine ca si cuplu, puteti incepe sa va scrieti lista invitatilor si sa incepeti sa cautati locatii care se potrivesc cererilor dumneavoastra.

Cand sa rezervati

Este perfect normal ca un cuplu sa isi rezerve locatia aleasa pentru nunta cu 12-18 luni inainte de data nuntii lor, oferindu-va timp suficient pentru a va planui ziua dumneavoastra perfecta. Locatiile mari populare sunt rezervate cu mult timp inainte de ziua cea mare, in timpul sezonului de nunti din vara, asa ca va sfatuim sa rezervati imediat ce ati gasit-o pe cea potrivita.

Acestea fiind spuse, daca planuiti o nunta in doar cateva luni, sunt multe lucruri de ultim-moment pe care trebuie sa le faceti! Daca planuiti o nunta in numai cateva luni, ati putea fi norocos sa puteti rezerva o data in ultimul moment datorita unei anulari sau a unei disponibilitati de ultim-moment. Odata ce data nuntii dumneavoastra este stabilita, si ati platit avansul, puteti sa treceti la a va gandi cum o veti decora.

Pozitia salii de nunta alese

Fie ca planuiti sa va casatoriti intr-o biserica si sa va mutati invitatii intr-o locatie separata pentru petrecere, sau planuiti sa aveti ceremonia si petrecerea de seara in acelasi loc, va fi nevoie de o locatie potrivita. Cand vine vorba de acest aspect, majoritatea cuplurilor aleg un loc care fie este aproape de unde locuiesc, fie un loc in care mireasa si mirele au crescut. Locatie evenimente speciale

Ar trebui de asemenea sa tineti minte cat de mult dureaza sa ajungeti la fiecare locatie (biserica sau petrecere) pentru ca acest lucru poate avea impact in acea zi. Ar trebui sa va ganditi de asemenea daca este dificil de gasit, deoarece nu va dori ca invitatii sa o ia pe un drum gresit si sa intarzie daca nu pot gasi locul. In mod similar, daca locatia de ceremonie si locatia de petrecere sunt separate, veti asigura transport pentru a conduce invitatii? Acest lucru va trebui sa fie inclus in buget.

In final, daca sala de nunta este intr-o mediu rural, de sat, care sunt optiunile pentru cazarea invitatilor? Trebuie sa stiti acest lucru de dinainte, pentru ca este politicos sa includeti optiuni de petrecere a noptii pe invitatiile dumneavoastra.