Toate lumea este constienta de beneficiile foliei auto. Aplicarea de folie pe geamurile autoturismului Dvs aduce imbunatatiri la securitatea ei, dar si la partea estetica. Pentru cei interesati de acest rezultat, exista in principal 2 variante:

  • montaj personal (in regie proprie);
  • apelarea la un serviciu profesionist de montaj.

Unii vor alege prima varianta in speranta economisirii de bani, iar altii vor alege varianta a doua, fiind constienti ca montajul profesionist face toata diferenta. Daca inca nu v-ati decis pe care cale sa o apucati, service-ul Bonifol specializat in montaj de folie auto in Timisoara va prezinta in continuare avantajele oferite de o operatiune realizata intr-un service:

Operatiunea este realizata in rigorile legii

Reglementarile legale in privinta foliei auto pot varia de la an la an. Discutam aici de culorile permise, nivelul de transparenta, marcile agreate, si asa mai departe. Daca mergeti pe calea instalarii personale, va trebui sa va informati despre aceste reglementari – ceea ce poate fi un proces destul de consummator de timp. Daca duceti masina la service, puteti avea incredere in profesionistii angajati acolo stiu deja care sunt limitele impuse de lege, iar folia montat se va incadra in ele, ferindu-va astfel de probleme cu legea si amenzi.

Folosirea de tehnici potrivite

Aplicarea de folie auto este un proces complex, cu materiale sensibile, si necesita experienta substantiala pentru un rezultat reusit si de durata, ne spun cei de la Bonifol. Cei care decid sa monteze de unii singuri folia pe automobile vor descoperi ca procesul nu este chiar asa simplu cum pare la prima vedere – cu costul unor greseli estetice, din moment ce chiar sic ea mai mica briza poate provoca probleme in timpul instalarii foliei. De ce sa riscati sa stricati folia si sa fie nevoie sa achizitionati alta, sau mai rau, sa instalati folia cu bule si alte defecte, cand profesionistii sunt pregatitii sa realizeze procesul rapid, cu rezultatele pe care vi le doriti?

Rezultate garantate

Daca cumva gresiti in timpul instalarii si distrugeti folia, problema nu va fi rezolvata pur si simplu achizitionand alt kit de instalare. Va trebui sa investiti din nou timp, energie si bani. La service insa, veti duce masina si o veti prelua cu folia deja montata. Aici veti avea timp sa inspectati rezultatele, si sa indicati daca ceva nu se ridica la inaltimea standardelor Dvs. In cele mai rele cazuri, puteti solicita sa va fie returnati banii daca nu sunteti multumit de rezultate.

4. Economie de bani

Inca mai exista numerosi soferi care traiesc cu iluzia ca montajul folie auto in regie proprie este singura cale de a economisi niste bani. Din pacate pentru ei, probabil ca singura cale de a-i trezi la realitate este sa-i lasam sa-si monteze si remonteze folia auto pana cand obtin rezultatul dorit, apoi sa isi recalculeze costurile totale. Poate atunci vor intelege ca pe aceasta cale nu doar au cheltuit mai multi bani, dar si timp si energie.