Cel mai asteptat moment pentru a primi cadouri este, cu siguranta, ziua de nastere. Si haideti sa recunoastem, cu totii suntem putin curiosi, ne inchipuim ce cadou vom primi de la cei dragi.  Insa, chiar si pentru ei, cei dragi noua care ne cunosc destul de bine, este o sarcina dificila, sa aleaga cel mai potrivit cadou. Iar acest lucru se intampla din cauza dorintei, si pe buna dreptate, de a se diferentia de restul lumii, de a opta pentru un dar deosebit, unic. De asemenea, piata vasta si bogata cu care ne confruntam, nu usureaza deloc aceasta alegere. Ziua de nastere

Si pentru ca stiu cum e sa treci prin situatia dificila de a alege cel mai potrivit dar, m-am gandit sa vin in ajutorul vostru, al persoanelor care in fiecare an doresc sa surprinda sarbatoritii.  Pentru a va facilita optiunea, va ofer cateva idei de cadouri personalizate:

  1. Alegeti o sticla de vin si aduceti o schimbare in design-ul sau, pictati-o sau scrieti mesaje, urari cu vopsea pe care o gasiti in magazinele de arta. Fara indoiala, un cadou la care ati investit iubire si timp va avea mai multa valoare. Iar daca nu aveti indemanare, puteti oricand sa dati o privire pe site-urile specializate de cadouri care ofera sticla personalizata, cu mesajul ales de dumneavoastra gata impachetata.
  2. O placuta gravata cu mesaj: “Clipe frumoase si numai ganduri alese iti doresc de ziua ta! La multi ani!!!”
  3. “O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!”
  4. Un album cu dedicatie, personalizat care poate cuprinde amintiri si momente speciale din viata sarbatoritului vostru.

Am ales cadourile personalizate deoarece, mie personal, tot timpul mi s-a parut ca acestea ajung mai repede la suflet, provoaca un zambet sincer. Sunt diferite de alte cadouri si in plus, ele demonstreaza afectiunea si iubirea pe care ati investit-o in aceasta alegere, devenind un dar din suflet. Incercati cand daruiti sa aduceti un „tocco personale”, cum spun italienii…